Блог

Головна » 2010 » Вересень » 3 » Як колір впливає на апетит?
22:51
Як колір впливає на апетит?
Всім відомо, що ті або інші кольори по-різному впливають не лише на нашу психіку, але і на апетит. Який же колір краще для Вашої кухні?

Мрієте скинути пару кілограмів? Оформите кухню в сіро-рожевих  тонах. Таке поєднання приглушає апетит. Сірий колір не викликає роздратування, але при цьому заспокоює і приглушає занепокоєння, а разом з ним і апетит. Рожевий (лише не яскравий, а блідий) справляє враження деякої таємничості, у поєднанні з сірим сприяє самоспогляданню.

Якщо ви сидите на дієті, рекомендуємо використовувати сині і блакитні відтінки в інтер'єрі кухні.

Яскраві сонячні кольори (червоний, жовтий, помаранчевий, світло-коричневий) стимулюють вироблення шлункового соку і тим самим будять апетит. Отже якщо у вас абсолютно пропало бажання харчуватися і ви просто не можете дивитися на їду – замовте собі кухню з жовтими або помаранчевими фасадами. Відчуття голоду неодмінно прокинеться!

До «смачних» кольорів відносяться помаранчеві і бірюзові відтінки, а також їх поєднання. Якщо ви хоч би частково використовуєте ці кольори в  інтер'єрі кухні, то швидко позбавитеся від зайвої худини. Помаранчевий діє збуджуючий, при цьому він дуже теплий і життєстверджуючий, додає оптимізму. Бірюзовий, синьо-зелений приглушають роздратування, тому що це природний природний колір.

Помаранчевий найчастіше асоціюється з їдою і травленням. Цей колір збуджує апетит і дуже добре личить для кухні. Елементи кухні глиняного кольору з відтінками помаранчевого можуть збуджувати апетит у ваших гостей. Помаранчевий також піднімає настрій. Помаранчеві відтінки в інтер'єрі або помаранчеві тони в шпалерах допоможуть створити піднесений настрій на кухні

Ваша кухня не така велика, як хотілося б?Вам допоможе зелений колір, - він робить вплив на сприйняття форми і простору людським оком.

Найголовніше - не "переборщити" з кількістю кольорів, - яскраві і насичені кімнати дратують і стомлюють. Кремові і бежеві кольори - найбезпечніші, в будь-яких кількостях. А ось для того, щоб створити атмосферу затишку і спокою, - скористайтеся або додайте колір іржі, осіннього листя або пісочно-жовтий колір. Не варто надмірно захоплюватися білим, - створюється атмосфера порожнечі, стерильності і лікарняного життя.


Хороший дизайнер допоможе Вам визначитися з вибором кольору, врахує переваги всіх членів Вашої сім'ї.
Від навколишнього вас оточення залежить Ваш настрій, самопочуття, зовнішній вигляд.
Адже Вам з цим жити!
           044-362-26-31


Переглядів: 1467 | Додав: kot120 | Теги: як колір впливае на психіку, вплив кольору на людину, вплив кольору на психіку | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Які меблі найбільш необхідні
Всього відповідей: 203
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Время
02:31